Siste nytt:
STILLING LEDIG: Kategorisjef drikkevarer - Vi utvider vårt innkjøpsteam og søker deg som har god fagkunnskap og innkjøpserfaring i kategorien vin/brennevin/øl til nyopprettet stilling.
STILLING LEDIG: Salgssjef - Til vårt salgsteam søker vi salgssjef som i hovedsak skal arbeide med offentlige anskaffelser og i tillegg noen av våre kjedekunder i privat sektor.
MATINFORMASJONS- FORSKRIFTEN: Servicegrossistene har sett på utfordringer for restauranter, storkjøkken og catering mot matinformasjons-forskriften. Her er en kort beskrivelse av regelverk og hva som må gjøres for å tilfredsstille nye merkekrav.
Servicegrossistene har lansert nye, høykvalitets og kostnadseffektive majones- og remulade produkter, gjennom et godt samarbeid med Salatmesteren. Produktet har på kort tid blitt populære, og flere kjeder har tatt inn produktene i sin varebok. Ta gjerne kontakt med din Servicegrossist om du ikke har prøvd produktet.
Statoil har valgt å videreføre samarbeidet med Servicegrossistene AS i ytterligere to år. Avtalen har en samlet verdi på cirka 600 millioner kroner.
REMA 1000 og Servicegrossistene inngår nå et innkjøps- og distribusjonssamarbeid. Samarbeidet skal gi større konkurransekraft for begge partene, og med dette går REMA 1000 inn i et helt nytt marked for lavpriskjeden, nemlig storhusholdning.