Siste nytt:
OPPSKRIFT: Lammefilet med rødbetebulgur. Rødbetene gir en sprek rødfarge til bulguren. Et litt annerledes tilbehør til lammefilet.
OPPSKRIFT: På Sund Folkehøyskole går det med 20 000 knekkebrød i året! Her får du oppskriften til suksessknekkebrødet.
OPPSKRIFT: Fylte egg passer godt på en buffet eller koldtbord. Disse eggene passer godt som en fristende appetittvekker eller liten forrett.
OPPSKRIFT: Blandaball er en type fiskemat som består av fisk, løk og potet, som er malt opp i en litt grov masse og formet til en ball. Hos Angus Gaupsets i Kristiansund lager Bjørge Løvik den lokale varianten av blandaball. Her får du oppskriften til den populære retten:
OPPSKRIFT - En hyggelig trend er at mange både hjemme på kjøkkenet og i restaurant og storkjøkken nå fokuserer på mat og drikke laget på gamlemåten. Det finnes et utall spennende kakao-oppskrifter. Prøv oppskriften ‘Påskespesial’, eller eksperimenter selv med ingefær, fennikel og vanilje.
Oppskrift (03.03.2015)
OPPSKRIFT - En hyggelig trend er at mange både hjemme på kjøkkenet og i restaurant og storkjøkken nå fokuserer på mat og drikke laget på gamlemåten. Det finnes et utall spennende kakao-oppskrifter. Prøv oppskriften ‘Påskespesial’, eller eksperimenter selv med ingefær, fennikel og vanilje.

 
Påskespesial 

Til 20 porsjoner trenger du:
• 5 l lettmelk
• ca 25 ss sukker
• 25 ss kakaopulver
• 5 ss vaniljesukker
• 10 ts malt kanel (kan sløyfes)
• 5 dl kremfløte
• appelsinskall

Dette gjør du:
Bland kakao, sukker, vaniljesukker og
kanel i en kjele med litt av melken. Varm
opp under omrøring.
Spe med resten av melken når kakao-pulveret
har løst seg opp. Varm opp til
kokepunktet under omrøring.

Ha litt pisket krem i koppen ved
servering og pynt med revet appelsinskall.