Finn oppskrift

Siste nytt:
REMA 1000 og Servicegrossistene inngår nå et innkjøps- og distribusjonssamarbeid. Samarbeidet skal gi større konkurransekraft for begge partene, og med dette går REMA 1000 inn i et helt nytt marked for lavpriskjeden, nemlig storhusholdning.
Måkestad har som mål å være best innen storhusholdning i Bergen og omegn. For oss betyr dette konstant fokus på kundenes behov med henblikk på pris, kvalitet og service. Vi tilbyr unik spisskompetanse på frukt og grønnsaker gjennom selskapet T.L Måkestad, og komplett storhusholdningssortiment gjennom Måkestad Engros. Som en ekstraservice til kunden har vi en egen skaffavdeling som kan skaffe alt kunden har behov for, fra eksotiske frukter til skolisser og ballonger. Dette medfører at våre kunder kun trenger å forholde seg til én grossist.

Vi kan også tilby profesjonell veiledning innen storhusholdning, hotell, restaurant og kantine med hjelp fra våre dyktige medarbeidere. Dette innebærer for eksempel hjelp til sammensetning av ulike produktkombinasjoner, menyer osv.

Da våre kunder i stadig større grad foretrekker å få flest mulig varer fra samme sted, har TL Måkestad stadig utvidet sitt sortiment med produkter som reker. fjørfe og eggprodukter. Med vår fellesdistribusjon fraktes varene direkte til deg som kunde - frossent som ferskt.

I kraft av vår lange erfaring, kunnskap og kompetanse strekker vi oss langt for å tilfredsstille dine behov - vi skaffer det meste.
 
Velkommen som kunde hos oss!