Siste nytt:
STILLING LEDIG: Vi søker erfaren kategorisjef. Er du erfaren med innkjøp relatert til dagligvare eller storhusholdning kan du få muligheten til å jobbe med bransjens største utfordrer som er i stor vekst.
MATINFORMASJONS- FORSKRIFTEN: Servicegrossistene har sett på utfordringer for restauranter, storkjøkken og catering mot matinformasjons-forskriften. Her er en kort beskrivelse av regelverk og hva som må gjøres for å tilfredsstille nye merkekrav.
OPPSKRIFT - En hyggelig trend er at mange både hjemme på kjøkkenet og i restaurant og storkjøkken nå fokuserer på mat og drikke laget på gamlemåten. Det finnes et utall spennende kakao-oppskrifter. Prøv oppskriften ‘Påskespesial’, eller eksperimenter selv med ingefær, fennikel og vanilje.
Servicegrossistene har lansert nye, høykvalitets og kostnadseffektive majones- og remulade produkter, gjennom et godt samarbeid med Salatmesteren. Produktet har på kort tid blitt populære, og flere kjeder har tatt inn produktene i sin varebok. Ta gjerne kontakt med din Servicegrossist om du ikke har prøvd produktet.
Statoil har valgt å videreføre samarbeidet med Servicegrossistene AS i ytterligere to år. Avtalen har en samlet verdi på cirka 600 millioner kroner.
REMA 1000 og Servicegrossistene inngår nå et innkjøps- og distribusjonssamarbeid. Samarbeidet skal gi større konkurransekraft for begge partene, og med dette går REMA 1000 inn i et helt nytt marked for lavpriskjeden, nemlig storhusholdning.

Måkestad har som mål å være best innen storhusholdning i Bergen og omegn. For oss betyr dette konstant fokus på kundenes behov med henblikk på pris, kvalitet og service. Vi tilbyr unik spisskompetanse på frukt og grønnsaker gjennom selskapet T.L Måkestad, og komplett storhusholdningssortiment gjennom Måkestad Engros. Som en ekstraservice til kunden har vi en egen skaffavdeling som kan skaffe alt kunden har behov for, fra eksotiske frukter til skolisser og ballonger. Dette medfører at våre kunder kun trenger å forholde seg til én grossist.

Vi kan også tilby profesjonell veiledning innen storhusholdning, hotell, restaurant og kantine med hjelp fra våre dyktige medarbeidere. Dette innebærer for eksempel hjelp til sammensetning av ulike produktkombinasjoner, menyer osv.

Da våre kunder i stadig større grad foretrekker å få flest mulig varer fra samme sted, har TL Måkestad stadig utvidet sitt sortiment med produkter som reker. fjørfe og eggprodukter. Med vår fellesdistribusjon fraktes varene direkte til deg som kunde - frossent som ferskt.

I kraft av vår lange erfaring, kunnskap og kompetanse strekker vi oss langt for å tilfredsstille dine behov - vi skaffer det meste.
 
Velkommen som kunde hos oss!