Siste nytt:
OPPSKRIFT: Lammefilet med rødbetebulgur. Rødbetene gir en sprek rødfarge til bulguren. Et litt annerledes tilbehør til lammefilet.
OPPSKRIFT: På Sund Folkehøyskole går det med 20 000 knekkebrød i året! Her får du oppskriften til suksessknekkebrødet.
OPPSKRIFT: Fylte egg passer godt på en buffet eller koldtbord. Disse eggene passer godt som en fristende appetittvekker eller liten forrett.
OPPSKRIFT: Blandaball er en type fiskemat som består av fisk, løk og potet, som er malt opp i en litt grov masse og formet til en ball. Hos Angus Gaupsets i Kristiansund lager Bjørge Løvik den lokale varianten av blandaball. Her får du oppskriften til den populære retten:
OPPSKRIFT - En hyggelig trend er at mange både hjemme på kjøkkenet og i restaurant og storkjøkken nå fokuserer på mat og drikke laget på gamlemåten. Det finnes et utall spennende kakao-oppskrifter. Prøv oppskriften ‘Påskespesial’, eller eksperimenter selv med ingefær, fennikel og vanilje.

Festsesongen er i gang!

Når vi nå ønsker mai velkommen, er vi på alvor over i den lyse tiden, og vi får en forsmak på sommervarme og soldager.

I vår bransje står festsesongen for døren, og i denne utgaven av SG Gourmet kan du få inspirasjon og tips til spennende selskapsmat. I Trondheim besøkte vi vår grossist NærEngros Trondheim.

Vi tok også turen til Skansen Catering, som har vært mange trønderes favoritt i årevis, når det kommer til catering og selskapsmat.

Som en naturlig del av den varme tiden som kommer, setter vi også fokus på fristende og friske drinker. Servicegrossistenes kategorisjef Martin Hallberg har samlet et ekspertpanel fra viktige leverandører i bransjen, og resultatet er hele 12 innbydende drinkoppskrifter.

Klikk HER for å lese SG Gourmet nr. 3 - 2017